Oleon | a natural chemistry

Oleon zet natuurlijke vetten en oliën om in vetzuren, glycerine, esters, dimeren, biodiesel en propyleenglycol. Deze worden verwerkt in producten zoals tandpasta, rubber, kaarsen, cosmetica, detergenten en voeding. Om hun zoektocht naar nieuwe procesoperatoren kracht bij te zetten ging bluetown filmen in hun vestigingen in Ertvelde en Oelegem. Een krachtige vacaturevideo is het resultaat samen met een affichecampagne met QR-link naar de video.

oleon.comlinkedin

Mens | Missing Link

Delphine Vantomme en MENS brengt de juiste mensen op de juiste plaats. MENS is de schakel, de missing link, tussen u en het HR-veld. Zij matchen de juiste partners, kantoren en werknemers met uw bedrijfscultuur. bluetown verzorgde een volledige analyse van haar communicatiekanalen en werkte een marketingstrategie uit om MENS bij de juiste doelgroepen in ‘the picture’ te brengen. Na de analyse, strategie creëren we via een vaste samenwerking videocontent uit voor MENS en haar klanten.

mens.befacebooklinkedin

Youngster

Youngster brengt een nieuw beursconcept voor startende ondernemers naar Waregem Expo. Dankzij een budgetvriendelijke all-in formule kunnen starters hun diensten en/of producten presenteren aan een breed publiek. bluetown werkte een communicatieplan uit en zorgt ook voor de productie van teaserfilmpjes en de uitvoering van het volledige plan.

youngster.befacebook

Luistervideo

Voor het Bevers Harmonieorkest capteert bluetown reeds verschillende jaren verschillende uitvoeringen. Deze worden nadien verspreidt via online mediakanalen. Hier een prachtige uitvoering van Parkour van Samuel R. Hazo.

sinksen16

SINKSEN16

Stad Kortrijk schakelt opnieuw bluetown in voor de volledige communicatie van het stadsfestival SINKSEN. Voor de 4de keer zorgt bluetown voor een creatieve communicatiemix uit binnen het vooropgestelde budget.
Een uitgewerkt communicatieplan, draaiboek en budgetafspraken brengen alles mooi in kaart en bundelen de communicatiekanalen. Tevens voor de uitvoering van het communicatieplan blijft bluetown aan boord. Mediadeals, redactie, vormgeving (uitgewerkt door team communicatie Stad Kortrijk) zowel voor, tijdens en na het gebeuren worden in goede banen geleid. Een nauwe samenwerking met de productie (door TheaTech) zorgt voor een vlekkeloos festival.

sinksen.befacebook

vamosvacaturos

Vamos Vacaturos

Voor provincie West-Vlaanderen creëerde bluetown huisstijl en website voor het project Vamos Vacaturos. Een project dat wil werken aan perceptie over de band tussen arbeid en migratie. Met tal van partners zal in 2016 ook nog een tentoonstelling, een theatervoorstelling en een educatief pakket worden ontwikkeld. Meerdere getuigenissen en andere verhalen van de bezoekers worden gedurende 2016 verder opgenomen op het platform.

vamosvacaturos.befacebookyoutube

audio- & videocaptatie

De interpretatie van het 2de concerto van Oscar Navarro, uitgevoerd door het Bevers Harmonieorkest en David Van Maele als solist werd op donderdag 5 februari uitgeroepen als winnaar van de International Clarinet Competition! Deelnemen aan de wedstrijd kon enkel door een live audio- en videocaptatie door te sturen naar de internationale jury. bluetown maakte een captatie van de 2 concerten in januari.

belgianbrass-cd

Belgian Brass – Pushing the Limits

10 jaar Belgian Brass is een tijdspanne waarop het ensemble, anno 2014, met nederige trots en fierheid kan terug blikken en waarin talloze mooie en onvergetelijke projecten werden gerealiseerd. Om hun 10de verjaardag te vieren bracht het ensemble een cd uit van hun meest succesvolle productie ‘Pushing the Limits’. bluetown maakte een hedendaags ontwerp om de productie kracht bij te zetten.

belgianbrass.be

DuoBaan

Kunst Ze

Kunst Ze! is een tweejaarlijks project met jongeren georganiseerd door de gemeente Anzegem. Voor de editie van 2014 maakte bluetown een teaserfilm van het project van DuoBaan waarbij Anneleen en Barbara door Anzegem trokken om hun performance aan de inwoners van Anzegem voor te stellen. Bluetown nam de voorstelling DuoBaan – Project 1 (audio & video) integraal op ter promotie!

Astria Oboe Trio

Astria, opgericht in 2009, is een hobotrio bestaande uit Eric Speller, Dimitri Mestdag en Yf Bourry. Deze drie solisten met heel wat nationale en internationale prijzen op hun palmares verdedigen een onbekend repertoire gaande van de barokperiode tot hedendaagse creaties. Voor hun laatste cd ‘Variatons’ werd een hedendaags en karaktervol ontwerp gemaakt. Eveneens werd de cd door bluetown gedupliceerd.

De Liedbanaan

De Liedbanaan

De Liedbanaan wil de honger stillen van de juffen en de meesters die op zoek zijn naar liedjes voor de kinderen van nu. Vooral voor kleuters maar heel zeker ook voor kinderen van 7 of 8 jaar of ouder. Liedjes van Steef Coorevits en Yves Bondue in een arrangement van Arvid Waelkens met illustraties van Ruth Van Wichelen. Een productie voor Golden River Music.

The Vault

The Vault

In 2008 was The Vault winnaar van de talentenjacht in Waregem. Als prijs dook het jong geweld de studio in bij bluetown en maakte een fijne demo van 3 nummers die later werd uitgegeven door de band zelf.